Beets BV
banner_image_2
 header-image

Welkom bij Beets BV    transport, op- en overslag

Transport

Beets BV beschikt over een uitgebreid assortiment aan voertuigconfiguraties. Zo kunnen wij de
volgende activiteiten voor u verzorgen:

 

Bulk

Beets BV is gespecialiseerd in ondermeer silotransporten van diverse ongevaarlijke droge poederproducten, zowel op nationaal als op internationaal niveau. Hiervoor maken wij gebruik van meerdere aluminium silowagens.

Hout

Het vervoeren van ruw, maar ook bewerkt, hout en plaatmateriaal door heel Nederland, in speciaal ingerichte tautliners of semi-tautliners. Tevens hebben wij de beschikking over meeneemheftrucks om uw zending voor u te lossen.

Stukgoed

Wij hebben al geruime tijd ervaring met het vervoeren van stukgoed. Beets BV vervoert uw ladingen pallets, bigbags, zakgoed etc. op zowel nationaal als internationaal niveau. Ook kunnen wij uw ADR transporten voor u verzorgen.

Containers

Ook voor het vervoeren van containers kan u terecht bij Beets BV. Wij beschikken diverse 20-, 40 foot chassis en platte opleggers die ons in staat stellen om container van en naar havens te vervoeren. Bovendien zijn wij in het bezit van diverse kipchasis om eventueel 20-foot containers kiepend te laden en/of te lossen.

Onderhoud

Verder beschikt Beets BV over een eigen werkplaats waar onze monteur APK-keuringen, reparaties en preventief onderhoud uitvoert.